Erhvervsrengøring

Smiley Service ApS tilbyder erhvervsrengøring og kontorrengøring til virksomheder. For enhver virksomhed er det vigtigt, at man kan stole på sit rengøringsfirma, der skal man vælge os til erhvervs rengøring, da vi forstår vores kunders behov og udfører arbejdet professionelt.

Vi udfører effektive løsninger, der altid tager udgangspunkt i kundens ønsker. På denne måde sikrer vi at du altid er tilfreds med vores arbejde, da vi som sagt arbejde ud fra dine præmisser.

Gennem de seneste 12 år har Smileyservice hjulpet kunder i København og Nordsjælland med erhvervsrengøring. Vores opgaver spænder bredt med alt lige fra kontorer, butikker til restaurationer. Med andre ord kan vi hjælpe med rengøringen inden for alt erhverv. For os er rengøring en tillidssag. Derfor gør vi en stor dyd ud af at forstå jeres ønsker og behov. Derfor sender vi altid en af vores dygtige medarbejder ud for at lave en grund inspektion, og samtidigt have en dialog med jer om den forestående opgave. Hermed vil der ikke opstå nogle misforståelser i fremtiden, og vi kan fokusere os på at levere den bedste service til dig. 

Vi hjælper både større og mindre virksomheder. Derfor kan du altid ringe og bestille et uforpligtende tilbud, så sender vi en af vores medarbejdere ud for at inspicere opgaven, og herefter vil du modtage et tilbud på opgaven. 


Kontorrengøring 

Indeklimaet på kontoret har stor betydning for medarbejdernes velvær. Derfor er det vigtigt at rengøring af kontoret bliver udført omhyggeligt, ellers kan det i værste tilfælde fører til syge medarbejdere og et dårlig indeklima. Vi har stor erfaring med en fyldestgørende rengøring af små og store kontorer i København og Nordsjælland. 


Du er velkommen til at kontakte os her for et uforpligtende tilbud.